Cosmic NRGY

Er is een grootsheid in ons. Die grootsheid, de waarnemer, daar kunnen we bewust mee verbinden. Het kan ons helpen om het buiten-gewone of boven-natuurlijke te ervaren. Het grootste geschenk dat iemand jou kan geven, is de mogelijkheid voor jou om je goddelijkheid te realiseren. Die eeuwigheid die ons allen verbindt.

Cosmic NRGY is een energetische ervaring die gericht is op het ervaren van een staat van eenheid. Eenheid in jezelf en de kracht die jou leven geeft, eenheid met anderen en eenheid met het gehele bestaan.

Die eenheid is er altijd, al zijn we er niet altijd van bewust. Cosmic NRGY sessies kunnen de wegen naar de eenheidservaring weer openen.

Reconnection with infinity

In de Cosmic NRGY ervaring herstellen we de verbinding tussen jou en het grotere alwetende veld. Er wordt gewerkt op een groot aantal energetische banen, nadi’s, die een grotere uitwisseling van licht, energie en informatie mogelijk maakt.

Er zijn veel andere woorden gebruikt om dit te omschrijven. Non dualiteit, de kosmos, staat van eenheid, reconnectie, grootsheid in jou, God. Het label maakt niet uit de ervaring is waar het omdraait.

“Call it greatness, call it love, call it soul, essence, oneness, wonder, iamthatiam, that which is, the light. All labels for the one thing that cannot fit any label.” Nadia van Raam.

Sommige mensen ervaren in hun leven een gevoel van heimwee of eenzaamheid. Niet naar iets of iemand, maar naar een staat van zijn waarin zij ooit verkeerde. Als je die plek van thuiskomen in jezelf hebt gevonden dan wordt het ineens duidelijk dat het echt de bedoeling is dat je hier bent.

Dat het een voorrecht is te leven. Jij met al jouw unieke en bijzondere gaven en vermogens hoort hier te zijn en hebt iets bij te dragen aan onze wereld.

Voor vragen of meer informatie over onze ‘Cosmic NRGY sessies’ kan je ons online contactformulier gebruiken.

Online reserveren

Cosmic NRGY sessie

Bekijk ook onze Agenda voor alle NRGY sessies

Sociale media

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie spirituele kundalini behandeling

Wat zijn de voordelen van Cosmic NRGY?

In ons schuilt een innerlijke grootsheid, de waarnemer, waarmee we bewust kunnen verbinden om het bovennatuurlijke te ervaren. Het grootste geschenk is de mogelijkheid om onze goddelijkheid te realiseren.

Wat Cosmic NRGY sessies vaak opleveren:
 • Een gevoel van thuiskomen
 • Diepe zelfliefde en liefde voor het bestaan
 • Een onverwoestbare innerlijke vrede
 • Het openen van (boven)natuurlijke en (para)normale vermogens
 • Helen van trauma
 • Wegvallen van angst voor wat er na dit leven is
 • Herstel van je natuurlijke balans

Hoe gaat een Cosmic NRGY sessie?

Een Cosmic NRGY sessie start als een Kundalini NRGY sessie maar gaat al snel over naar de Cosmic NRGY. Dit betekent dat de muziek aangepast wordt en dat er anders gefaciliteerd wordt. Je ligt op een comfortabele mat!

Een Cosmic NRGY sessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Na afloop van de sessie is er voldoende tijd en ruimte om te “landen” en na te praten.

Vaak zijn er yogamatten en dekentjes aanwezig maar voel je vrij om je eigen spulletjes mee te nemen. Draag comfortabele en warme kleding in laagjes. Je kan tijdens de Cosmic NRGY sessie temperatuursverschillen ervaren, het is fijn om hierop voorbereid te zijn.

Vooraf wordt gevraagd om niet te zwaar te eten. Zo is je lichaam niet bezig met het verteren van eten, maar kan het zich concentreren op de energie.

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar zijn op het moment van deelnemen aan de Cosmic NRGY sessie. Heb je ernstige hartklachten, last van psychoses of epilepsie? Dan kun je helaas niet meedoen aan deze NRGY experience.

Mensen met depressie/ angststoornissen zijn welkom. Cosmic NRGY sessies kunnen een positieve uitwerking hebben hierop. Wel kunnen antidepressiva of angstremmers de effecten van de Energy onderdrukken en voor een verminderde sensatie kan zorgen.

Vaak komen mensen terecht op de Cosmic NRGY met een onverklaarbare drang om er te zijn. Dit is een signaal dat ze klaar zijn om naar een hoger bewustzijn te gaan. Mensen die hier niet klaar voor zijn hebben vaak weinig interesse in deelnemen.

Dit is heel persoonlijk. Ik adviseer om minstens 3 Cosmic NRGY sessies te doen omdat de eerste Cosmic NRGY sessie vaak slechts een kennismaking is. Hoe vaker je je overgeeft en blootstelt aan de energie hoe diepgaander de veranderingen in jezelf zullen zijn.

Er wordt geadviseerd om ongeveer een week tussen 2 Cosmic NRGY sessies te laten om voldoende te kunnen integreren. Dit is echter geen harde regel. Voel vooral zelf hoeveel integratietijd jij nodig hebt. Voor sommigen is dit 5 dagen, voor anderen is dit een maand.

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie (KAP) Kundalini Activation Process

Studio NRGY sessies

Bij Studio NRGY bieden we een aantal verschillende NRGY sessies aan. Elke sessie kent zijn eigen aanpak en methode. Bij elke sessie wordt er gewerkt met jouw levensenergie. Voor welke sessie je ook kiest, er wordt altijd met liefde en aandacht gefaciliteerd.

The Joy of being alive

Waves of infinity

Reconnection with infintity

New choices create change

Deep dive experience Kundalini NRGY

Kundalini NRGY - The joy of being alive

Reacties van deelnemers

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/circle_left-1.png

Wat een heerlijke ervaring! De warme ontvangst en begeleiding van Lizette maakte dat ik mij veilig voelde en alle energie kon laten stromen. Het was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste keer. Dank je wel, Lizette!

Misha

Soms wordt je precies geleid of voel je aan op welke plek je moet zijn voor een volgende stap in je proces/ontwikkeling. Dit is zo'n plek! Een bijzondere ervaring van overgave en loslaten, precies passend bij wat jou systeem op dat moment aan kan en heel warm en zuiver begeleid door Lizette.

Mariska

Ik hoop niet dat het ergens in de weg ligt, Lizette, maar na de mooie kundalini sessie bij jou was ik honderd kilo ballast kwijt. Opgeruimd van binnen, verbonden met buiten. Een beetje verliefd op alles zweefde ik terug naar huis. Dankjewel en voor wie twijfelt: meemaken!

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring en het was ontzettend bijzonder! Waar ik normaal gesproken wat verlegen en angstig ben kon ik dat nu snel loslaten en voelde ik mij ontspannen. Lizette zorgde voor een bijzonder veilige basis en ik gaf mij over aan wat kwam.

Marieke

Ik heb de KAP sessie als zeer prettig ervaren. Lizette creëerde meteen een veilige setting en gebruikte hele fijne muziek. Ik voelde de energie meteen stromen en durfde mij (door de veilige setting) hieraan over te geven. Dank!

Nilay

Studio NRGY sessies deelnemen en ervaren

Bij Studio NRGY kun je de ‘Kundalini NRGY’ op verschillende manieren ervaren. Of je nu de voorkeur geeft aan een groepssessie, semi-privé, of het samen met vrienden en vriendinnen wilt beleven, de keuze is aan jou. Als je de voorkeur geeft aan een meer intieme privé-omgeving voor het Kundalini-ontwakingsproces, bieden we ook privé sessies aan.
Kies de setting die het beste bij jou past en ontdek de transformerende kracht van Kundalini NRGY bij Studio NRGY.

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Groepssessie


 • Open class
 • Samen dragen we de energie
 • De kracht van een groep
 • Delen van ervaringen
 • Laagdrempelig

55.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Semi-privé sessie


 • Kleine en intieme setting
 • Maximaal 7 personen
 • Meer persoonlijke aandacht
 • Meer ruimte voor jou
 • Ook eigen groepen mogelijk

77.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Privé sessie


 • Op afspraak
 • 1 of 2 personen
 • Één op één begeleiding
 • Ruimte voor verhaal
 • Locatie is bespreekbaar

215.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-003-manipura.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-002-swadhisthana.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-006-ajna.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-005-vishuddha.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-004-anahata.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-007-sahasrara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png