NRGY sessies​

Bij Studio NRGY bieden we een aantal verschillende sessies aan. De basis ligt bij Kundalini NRGY Awakening sessies. De overige sessies zijn specials of is een traject van een aantal maanden. Kijk, lees maar voel vooral wat goed bij jou past.

The Joy of being alive

The Joy of being alive

Tijdens een Kundalini Awakening sessie komen we in verbinding met een veld van intelligente energie. Het nodigt jouw energiesysteem uit om van binnenuit te ontwaken, om te gaan stromen. Het opent de deuren om een bijzondere reis van zelfontdekking te maken.

Wanneer deze energie gaat stromen kunnen geleidelijk blokkades worden opgeheven. Oude trauma’s en emoties in ons lichaam worden opgeruimd.

Waves of infinity

Waves of infinity

Inner NRGY is een energetische ervaring die je begeleidt naar een verhoogde staat van bewustzijn. Energetisch werk, muzikale golven en aanrakingen worden samengebracht om een samenhangende stroom van energie te bevorderen

Reconnection with infintity

Reconnection with infintity

Cosmic NRGY is een energetische ervaring die gericht is op het ervaren van een staat van eenheid. Eenheid in jezelf en de kracht die jou leven geeft, eenheid met anderen en eenheid met het gehele bestaan. Die eenheid is er altijd, al zijn we er niet altijd van bewust. Cosmic NRGY sessies kunnen de wegen naar de eenheidservaring weer openen.

New choices create change

New choices create change

The Circle of Change is een traject waarin de basis ligt in Kundalini NRGY Awakening sessies. Deze NRGY sessies nemen je mee op een energetische reis naar je ware essentie. Gedurende deze intensieve reis, ontmoet je een vaste groep gelijkgestemde zielen en deel je elke maand een diepgaande NRGY sessie. Samen ontdek je de kracht van persoonlijke groei en transformatie.

De Circle of change is voor jou als je voelt dat er meer is in het leven. Als je ruimte wil maken voor wat je echt wil. Voor als je klaar bent voor verandering en in je kracht wil staan.

Deep dive experience Kundalini NRGY

Deep dive experience Kundalini NRGY

Fresh start, een drie maanden durende reis van zelfontdekking en innerlijke transformatie. Kundalini NRGY sessies nemen je mee op een energetische reis naar je ware essentie. Gedurende deze intensieve reis, ontmoet je een vaste groep gelijkgestemde zielen en deel je elke twee weken een diepgaande sessie.

Dompel jezelf onder in een wereld van innerlijke groei en zelfontdekking. Samen zullen we deze transformerende reis maken en onze innerlijke lichtkracht onthullen.

Follow, like, share & watch

Studio NRGY

NRGY groepssessie

Een groep van gelijkgestemde

In de groepssessies bij Studio NRGY verhogen we samen de energie, blijven we in ons eigen proces en delen we met gelijkgestemde zielen die dezelfde reis maken.

Open class Samen dragen we de energie De kracht van een groep Delen van ervaringen Laagdrempelig

Een groepssessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie (KAP)
Studio NRGY Kundalini Awakening sessie spirituele kundalini behandeling

NRGY sessie semi-privé

Een kleine groep van gelijkgestemde of bekenden

De semi-privé sessies bij Studio NRGY zijn groepssessies met een intiem karakter. Er is ruimte voor een kleine groep deelnemers voor extra persoonlijke aandacht. Je kan ook een eigen groep samenstellen zodat je enkel met bekenden aan onze NRGY sessies kan deelnemen. 

Kleine en intieme setting Maximaal 7 personen Meer persoonlijke aandacht Meer ruimte voor jou Ook eigen groepen mogelijk

Een semi-privé sessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Met een groep van bekenden (vriendinnen, vrienden, collega’s) een NRGY sessie ervaren? Neem dan contact met ons op voor informatie en planning.

NRGY sessie privé

Alleen of met partner, maximaal 2 personen

Bij Studio NRGY kan je ook een privé sessie aanvragen. Een sessie alleen voor jou of samen met je partner, vriend of vriendin. Deze sessie is voor jou wanneer je meer aandacht nodig hebt voor overgave en loslaten of liever in een kleine privé omgeving het kundalini ontwakingsproces proces wil beleven.

Op afspraak 1 of 2 personen Één op één begeleiding Ruimte voor verhaal Locatie is bespreekbaar

Een privé sessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Een privé sessie ervaren? Stuur een mailtje via ons contactformulier of direct naar info@studionrgy.nl voor informatie, vragen en je wensen.

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie Sahasrara crown chakra
Kundalini NRGY - The joy of being alive

Reacties van deelnemers

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/circle_left-1.png

Wat een heerlijke ervaring! De warme ontvangst en begeleiding van Lizette maakte dat ik mij veilig voelde en alle energie kon laten stromen. Het was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste keer. Dank je wel, Lizette!

Misha

Soms wordt je precies geleid of voel je aan op welke plek je moet zijn voor een volgende stap in je proces/ontwikkeling. Dit is zo'n plek! Een bijzondere ervaring van overgave en loslaten, precies passend bij wat jou systeem op dat moment aan kan en heel warm en zuiver begeleid door Lizette.

Mariska

Ik hoop niet dat het ergens in de weg ligt, Lizette, maar na de mooie kundalini sessie bij jou was ik honderd kilo ballast kwijt. Opgeruimd van binnen, verbonden met buiten. Een beetje verliefd op alles zweefde ik terug naar huis. Dankjewel en voor wie twijfelt: meemaken!

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring en het was ontzettend bijzonder! Waar ik normaal gesproken wat verlegen en angstig ben kon ik dat nu snel loslaten en voelde ik mij ontspannen. Lizette zorgde voor een bijzonder veilige basis en ik gaf mij over aan wat kwam.

Marieke

Ik heb de KAP sessie als zeer prettig ervaren. Lizette creëerde meteen een veilige setting en gebruikte hele fijne muziek. Ik voelde de energie meteen stromen en durfde mij (door de veilige setting) hieraan over te geven. Dank!

Nilay
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-003-manipura.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-002-swadhisthana.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-006-ajna.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-005-vishuddha.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-004-anahata.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-007-sahasrara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png