Kundalini awakening

Wat is Kundalini energie?

Everything is Energy. Kundalini is een Indiaas woord dat staat voor onze levenskracht. Met deze energie worden we allemaal geboren en deze kracht hebben we allemaal in ons. Kundalini energie wordt gezien als een oer-energie of latente mystieke kracht in het lichaam. Het woord Kundalini vertaald uit het Sanskriet betekent letterlijk ‘de opgerolde’. Het verwijst naar een opgerolde, spiraalvormige kracht die te vinden is in de basis van de wervelkolom in het heiligbeen; niet in het fysieke lichaam zelf, maar in het energielichaam.

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/12/slider_lizette_2_hands_head_look_left-1.png

Wat is een Kundalini Awakening?

Het ontwaken van je Kundalini is een proces, een proces van bewustwording. Het stelt iemand in staat zijn volledige (spirituele) potentieel te realiseren. Wanneer Kundalini-energie ontwaakt, stijgt de energie langs de wervelkolom via de belangrijkste energiekanalen (nadi’s) omhoog naar je kruin en daar voorbij. Het proces wordt ook wel beschreven als een krachtige, transformerende ervaring.

Een Kundalini-ontwaking kan gepaard gaan met (intense) sensaties, emotionele doorbraken, verhoogd bewustzijn en een diep gevoel van verbondenheid met het universum. Bij hoge uitzondering ervaren sommige mensen plotseling sterke sensaties van Kundalini-energie, zelfs zonder enige actieve spirituele praktijk. Deze plotselinge opwelling van energie wordt vaak beschreven als een “spontane Kundalini-ontwaking”.

Terug naar je ware essentie

Kundalini NRGY Awakening sessies dragen bij aan het ontwakingsproces, een ervaring die allesomvattend is met zowel hoogte- als dieptepunten. Wanneer we meer ‘verlichting’ ervaren, met gevoelens van gelukzaligheid en extase, komen tegelijkertijd schaduwwerk en onverwerkte emoties naar boven. Deze twee aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; de groei in geluk (The Joy of being Alive) gaat hand in hand met het onder ogen zien en transformeren van innerlijke patronen en wonden.

Deze patronen en wonden dienen zich aan als kansen voor transformatie, waardoor we naar een hoger bewustzijnsniveau kunnen evolueren. Het is een essentieel onderdeel van onze menselijke groei. Het is belangrijk te begrijpen dat Kundalini NRGY-sessies geen snelle oplossing bieden of een quick fix zijn om dit proces te omzeilen. Ze fungeren eerder als een versnelling en verdieping in ons groeiproces.

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie (KAP) Kundalini Activation Process
Studio NRGY Kundalini Awakening sessie Vishuddha chakra

Waar staat NRGY voor?

NRGY = Energy

Nadi

De wortel van nadi is nad, vertaald vanuit het Sanskriet betekent dit “stromen”. Nadi’s zijn de kanalen van energiestromen in het lichaam

Rama

Rama is een Vedische Sanskriet woord dat staat voor een incarnatie van Vishnu. Het betekent “aangenaam”, verrukkelijk, charmant, mooi liefelijk. Het is de energie die door de Nadi’s stroomt.

Greatness

Verwijst naar je essentie, dat magische deel dat je leven geeft. Zonder specifieke religieuze betekenis zou je ook kunnen zeggen: God in jezelf.

You

Deze NRGY maakt JOU wakker.

De diepere jij, je geest, ziel, essentie.

Voordelen van Kundalini NRGY sessies?

Vaak ervaren mensen na een Kundalini sessie een scala aan positieve veranderingen.

 • Ze voelen zich meer verbonden met zichzelf
 • Ervaren een diepere zelfliefde
 • Ontvangen sterke innerlijke begeleiding
 • Zijn meer in contact met hun emoties
 • Hebben een sterk gevoel van doel en weten waarom ze hier zijn
 • Ze spreken hun waarheid, openen hun keelchakra
 • Genieten meer van seksuele ervaringen
 • Ervaren een soepelere stroom van het leven

Met voortdurende oefening komen verborgen talenten naar voren

 • Verdwijnen gezondheidsuitdagingen
 • Worden belangrijke levensvragen opgelost
 • Leven ze hun levensmissie
 • Verdwijnt onnodige stress
 • Voelen ze een sterke drang om bij te dragen aan de mensheid
 • Ervaren een diepe verbinding met de aarde en dieren

Zien, transformeren & evolueren

Kundalini NRGY-sessies onthullen patronen, bieden helderheid en versnellen onze groei. Ze dienen niet als een magische oplossing, maar eerder als een krachtige ondersteuning. Deze ervaringsgerichte sessies leggen een sterke imprint vanuit ons Hogere Zelf, die ons herinnert aan ons volledige potentieel. Het is een reis waarbij we hoop en verbinding voelen, gericht om emoties en trauma’s effectiever te doorwerken.

Studio NRGY kundalini NRGY awakening process
Studio NRGY Kundalini Awakening sessie spirituele kundalini behandeling

Hoe gaat een Kundalini NRGY Sessie?

Kom volledig in jouw kracht staan!

Tijdens de sessie lig je ontspannen met gesloten ogen op een yogamat. Je luistert naar de (luidde)muziek en geeft je over aan wat je voelt. Tijdens de sessie zal ik werken in je energieveld maar je af en toe ook aanraken. Zonder verwachtingen jezelf overgeven aan het proces is de sleutel van een sessie. Jouw eigen energie zal op een natuurlijke manier openen, een manier die bij jou past en wat jij aan kan. Jouw lichaam weet de weg.

Een NRGY sessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Het ontwaken van je Kundalini energie is een geleidelijk proces van zelfontdekking en groei. Het gaat in fases en vereist overgave, moed en bereidheid. Maar echt begrepen wordt het vaak pas wanneer het ervaren is.

Studio NRGY sessies

Bij Studio NRGY bieden we een aantal verschillende NRGY sessies aan. Elke sessie kent zijn eigen aanpak en methode. Bij elke sessie wordt er gewerkt met jouw levensenergie. Voor welke sessie je ook kiest, er wordt altijd met liefde en aandacht gefaciliteerd.

The Joy of being alive

Waves of infinity

Reconnection with infintity

New choices create change

Deep dive experience Kundalini NRGY

Kundalini NRGY - The joy of being alive

Reacties van deelnemers

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/circle_left-1.png

Wat een heerlijke ervaring! De warme ontvangst en begeleiding van Lizette maakte dat ik mij veilig voelde en alle energie kon laten stromen. Het was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste keer. Dank je wel, Lizette!

Misha

Soms wordt je precies geleid of voel je aan op welke plek je moet zijn voor een volgende stap in je proces/ontwikkeling. Dit is zo'n plek! Een bijzondere ervaring van overgave en loslaten, precies passend bij wat jou systeem op dat moment aan kan en heel warm en zuiver begeleid door Lizette.

Mariska

Ik hoop niet dat het ergens in de weg ligt, Lizette, maar na de mooie kundalini sessie bij jou was ik honderd kilo ballast kwijt. Opgeruimd van binnen, verbonden met buiten. Een beetje verliefd op alles zweefde ik terug naar huis. Dankjewel en voor wie twijfelt: meemaken!

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring en het was ontzettend bijzonder! Waar ik normaal gesproken wat verlegen en angstig ben kon ik dat nu snel loslaten en voelde ik mij ontspannen. Lizette zorgde voor een bijzonder veilige basis en ik gaf mij over aan wat kwam.

Marieke

Ik heb de KAP sessie als zeer prettig ervaren. Lizette creëerde meteen een veilige setting en gebruikte hele fijne muziek. Ik voelde de energie meteen stromen en durfde mij (door de veilige setting) hieraan over te geven. Dank!

Nilay

Studio NRGY sessies deelnemen en ervaren

Bij Studio NRGY kun je de ‘Kundalini NRGY’ op verschillende manieren ervaren. Of je nu de voorkeur geeft aan een groepssessie, semi-privé, of het samen met vrienden en vriendinnen wilt beleven, de keuze is aan jou. Als je de voorkeur geeft aan een meer intieme privé-omgeving voor het Kundalini-ontwakingsproces, bieden we ook privé sessies aan.
Kies de setting die het beste bij jou past en ontdek de transformerende kracht van Kundalini NRGY bij Studio NRGY.

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Groepssessie


 • Open class
 • Samen dragen we de energie
 • De kracht van een groep
 • Delen van ervaringen
 • Laagdrempelig

55.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Semi-privé sessie


 • Kleine en intieme setting
 • Maximaal 7 personen
 • Meer persoonlijke aandacht
 • Meer ruimte voor jou
 • Ook eigen groepen mogelijk

77.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Privé sessie


 • Op afspraak
 • 1 of 2 personen
 • Één op één begeleiding
 • Ruimte voor verhaal
 • Locatie is bespreekbaar

215.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-003-manipura.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-002-swadhisthana.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-006-ajna.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-005-vishuddha.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-004-anahata.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-007-sahasrara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png