Spinal NRGY

Spinal NRGY sessies voor fysiek en energetisch evenwicht. Spinal NRGY is een unieke ervaring die zich richt op de fysieke en energetische ruggengraat. De ruggengraat is een essentieel onderdeel van ons lichaam dat ons ondersteunt en ons helpt vitaler te zijn en klachten van binnenuit te helen.

De astrale ruggengraat is verbonden met energiebanen en centra zoals nadi’s en chakra’s, die ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn beïnvloeden.

Door deze energiebanen te activeren en in balans te brengen, bevordert Spinal NRGY spirituele groei en verdiept het je zelfinzicht. Het verkennen van de astrale ruggengraat en het ontwaken van de nadi’s kunnen leiden tot een verhoogd bewustzijn en een diepere verbondenheid met het universum.

Spinal NRGY kan verschillende aspecten van je leven positief beïnvloeden.

Awaken the healer within

Tijdens een Spinal NRGY sessie krijgt je lichaam de kans om stress, spanning en trauma te ontladen. Zodra de natuurlijke energiestroom hersteld is en obstructies verdwijnen, kunnen klachten verminderen en mogelijk verdwijnen. De sessie heeft als doel om je innerlijke herstelvermogen te activeren, ook wel bekend als “The Healer Within.”

“The degree to which we fall away from perfect health and balance is the the degree to which we have forgotten we, in essence, are light” Dr. Eric Pearl – Chiropractor.

Door de kennis van de ruggengraat en het zenuwstelsel toe te passen, kunnen Spinal NRGY sessies worden aangepast aan jouw specifieke klachten. Zelfs zonder fysieke of emotionele klachten kan een sessie een grote impact hebben. Je lichaam wordt steeds uitgenodigd het innerlijk vermogen te activeren. Je kunt je vitaler voelen, meer geïnspireerd zijn, beter in contact komen met je intuïtie en mentale rust ervaren.

Voor vragen of meer informatie over onze ‘Spinal NRGY sessies’ kan je ons online contactformulier gebruiken.

Online reserveren

Spinal NRGY sessie

Bekijk ook onze agenda met alle NRGY sessies

Sociale media

Studio NRGY Spinal NRGY sessie een energetische en fysieke behandeling.

Energetische en fysieke behandeling

Of het nu met of zonder aanraking is, fysiek of energetisch, je lichaam wordt steeds uitgenodigd om het innerlijke vermogen tot genezing te activeren. Het zenuwstelsel speelt een cruciale rol in het verwerken van ervaringen, en in een veilige setting kan het ontladen. Dit resulteert in een lichter en vrijer gevoel. Ontlading kan gepaard gaan met Spinal waves: beweging van de ruggengraat en bewegingen van de rest van het lichaam.

Specifieke toepassingen van Spinal NRGY
Spinal NRGY kan helpen bij verschillende situaties en wensen, zoals:
 • Heldere waarneming, beelden, dromen en visioenen
 • Spirituele ontwikkeling
 • Herstel van het fysieke lichaam
 • Loslaten van emoties en (lang vastgehouden) trauma’s
 • Helder worden van het levenspad
 • Regulatie van het zenuwstelsel
 • Makkelijker beslissingen nemen
 • Meer verbinding met jezelf en jouw emoties
 • Betere gezondheid en vitaliteit
 • Stressvermindering

Hoe gaat een Spinal NRGY sessie?

Bij aanvang bespreken we kort je situatie en eventuele specifieke klachten.
Daarna neem je plaats op de massagetafel en volgt de behandeling. Deze duurt gemiddeld 30-45 min. (Bij baby’s en kinderen korter!) Tijdens de sessie wordt er gebruikt gemaakt van ondersteunende muziek. Na de behandeling is er ruimte om na te praten..

Een Spinal NRGY sessie duurt in totaal gemiddeld 90 minuten.

Kosten voor een Spinal sessie €111,-

Studio NRGY facilitator: Lizette van de Weerd.

De meeste sessies staan gepland op donderdag. Wil jij liever een ander moment of heb je vragen? Zoek even contact!

Draag comfortabele en warme kleding in laagjes. Je kan tijdens de Spinal NRGY sessie temperatuursverschillen ervaren, het is fijn om hierop voorbereid te zijn.

Vooraf wordt gevraagd om niet te zwaar te eten. Zo is je lichaam niet bezig met het verteren van eten, maar kan het zich concentreren op de behandeling.

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar zijn op het moment van deelnemen aan de Spinal NRGY sessie. Kinderen tot 12 jaar dienen begeleid te worden door een volwassene. Kinderen tussen de 13 en 18 jaar dienen een goedkeuring van een volwassene voor te leggen. Heb je ernstige hartklachten, last van psychoses of epilepsie? Dan kun je helaas niet meedoen aan deze NRGY experience.

Mensen met depressie/ angststoornissen zijn welkom. Spinal NRGY sessies kunnen een positieve uitwerking hebben hierop. Wel kunnen antidepressiva of angstremmers de effecten van de energie onderdrukken en voor een verminderde sensatie zorgen.

Vaak komen mensen terecht op de Spinal NRGY met een onverklaarbare drang om er te zijn. Dit is een signaal dat ze klaar zijn om naar een hoger bewustzijn te gaan. Mensen die hier niet klaar voor zijn hebben vaak weinig interesse in deelnemen.

Dit is heel persoonlijk. Ik adviseer om minstens 3 tot 6 Spinal NRGY behandelingen te ondergaan voor een diepgaander resultaat. Hoe vaker je je overgeeft en blootstelt aan de energie hoe diepgaander de veranderingen in jezelf zullen zijn.

Bij voorkeur zijn de sessies niet te ver uit elkaar gepland zodat ze mooi op elkaar door kunnen werken. Indien nodig, vanwege reisafstand, kunnen er zelfs 2 sessies op een dag gepland worden.

Studio NRGY Spinal NRGY sessie. Hoe gaat een Spinal NRGY kundalini sessie?

Studio NRGY sessies

Bij Studio NRGY bieden we een aantal verschillende NRGY sessies aan. Elke sessie kent zijn eigen aanpak en methode. Bij elke sessie wordt er gewerkt met jouw levensenergie. Voor welke sessie je ook kiest, er wordt altijd met liefde en aandacht gefaciliteerd.

The Joy of being alive

Awaken the healer within

Sessions with extra’s

New choices create change

Deep dive experience Kundalini NRGY

Kundalini NRGY - The joy of being alive

Reacties van deelnemers

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/circle_left-1.png

Wat een heerlijke ervaring! De warme ontvangst en begeleiding van Lizette maakte dat ik mij veilig voelde en alle energie kon laten stromen. Het was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste keer. Dank je wel, Lizette!

Misha

Soms wordt je precies geleid of voel je aan op welke plek je moet zijn voor een volgende stap in je proces/ontwikkeling. Dit is zo'n plek! Een bijzondere ervaring van overgave en loslaten, precies passend bij wat jou systeem op dat moment aan kan en heel warm en zuiver begeleid door Lizette.

Mariska

Ik hoop niet dat het ergens in de weg ligt, Lizette, maar na de mooie kundalini sessie bij jou was ik honderd kilo ballast kwijt. Opgeruimd van binnen, verbonden met buiten. Een beetje verliefd op alles zweefde ik terug naar huis. Dankjewel en voor wie twijfelt: meemaken!

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring en het was ontzettend bijzonder! Waar ik normaal gesproken wat verlegen en angstig ben kon ik dat nu snel loslaten en voelde ik mij ontspannen. Lizette zorgde voor een bijzonder veilige basis en ik gaf mij over aan wat kwam.

Marieke

Ik heb de KAP sessie als zeer prettig ervaren. Lizette creëerde meteen een veilige setting en gebruikte hele fijne muziek. Ik voelde de energie meteen stromen en durfde mij (door de veilige setting) hieraan over te geven. Dank!

Nilay

Studio NRGY sessies deelnemen en ervaren

Bij Studio NRGY kun je de ‘Kundalini NRGY’ op verschillende manieren ervaren. Of je nu de voorkeur geeft aan een groepssessie, semi-privé, of het samen met vrienden en vriendinnen wilt beleven, de keuze is aan jou. Als je de voorkeur geeft aan een meer intieme privé-omgeving voor het Kundalini-ontwakingsproces, bieden we ook privé sessies aan.
Kies de setting die het beste bij jou past en ontdek de transformerende kracht van Kundalini NRGY bij Studio NRGY.

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Groepssessie


 • Open class
 • Samen dragen we de energie
 • De kracht van een groep
 • Delen van ervaringen
 • Laagdrempelig

55.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Semi-privé sessie


 • Kleine en intieme setting
 • Maximaal 7 personen
 • Meer persoonlijke aandacht
 • Meer ruimte voor jou
 • Ook eigen groepen mogelijk

77.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Privé sessie


 • Op afspraak
 • 1 of 2 personen
 • Één op één begeleiding
 • Ruimte voor verhaal
 • Locatie is bespreekbaar

215.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-003-manipura.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-002-swadhisthana.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-006-ajna.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-005-vishuddha.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-004-anahata.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-007-sahasrara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png