Kundalini NRGY awakening sessie

Tijdens een Kundalini NRGY Awakening sessie komen we in verbinding met een veld van intelligente energie. Het nodigt jouw energiesysteem uit om van binnenuit te ontwaken, om te gaan stromen. Het opent de deuren om een bijzondere reis van zelfontdekking te maken.

Wanneer deze energie gaat stromen kunnen geleidelijk blokkades worden opgeheven. Oude trauma’s en emoties in ons lichaam worden opgeruimd. Deze intelligente energie weet wat jij nodig hebt, kan ontvangen en dragen in het moment. Niets kan geforceerd worden. Jouw energiesysteem zal zich op natuurlijke wijze openen.

The Joy of being alive

Kundalini NRGY Awakening brengt je terug naar je ware essentie. Het is een energetische ervaring die jou opnieuw verbindt met jezelf, jouw kern.  Tijdens de sessie wordt jouw energie op een diep niveau uitnodigt om van binnenuit te ontwaken, om te gaan stromen.

“Kundalini energie is de transformerende kracht die ons naar ons hoogste potentieel kan leiden.” Deepak Chopra.

Het ontwaken van je kundalini is een proces van zelfbewustwording en groei. Het ontwaken gaat in fases. Het verreist bereidheid, moed en overgave. Wel is het de kans om volledig in jouw kracht te komen staan.

Voor vragen of meer informatie over onze ‘Kundalini NRGY awakening sessies’ kan je ons online contactformulier gebruiken.

Online reserveren

Kundalini NRGY awakening sessie

Bekijk ook onze agenda met alle NRGY sessies

Sociale media

Studio NRGY kundalini NRGY awakening process

Wat zijn de voordelen van Kundalini NRGY?

Ontdek de voordelen van Kundalini NRGY awakening sessies.
Vaak ervaren mensen na een Kundalini sessie een scala aan positieve veranderingen:
 • Ze voelen zich meer verbonden met zichzelf
 • Ervaren een diepere zelfliefde
 • Ontvangen sterke innerlijke begeleiding
 • Zijn meer in contact met hun emoties
 • Hebben een sterk gevoel van doel en weten waarom ze hier zijn
 • Ze spreken hun waarheid, openen hun keelchakra
 • Genieten meer van seksuele ervaringen
 • Ervaren een soepelere stroom van het leven
Met voortdurende oefening komen verborgen talenten naar voren:
 • Verdwijnen gezondheidsuitdagingen
 • Worden belangrijke levensvragen opgelost
 • Leven ze hun levensmissie
 • Verdwijnt onnodige stress
 • Voelen ze een sterke drang om bij te dragen aan de mensheid
 • Ervaren een diepe verbinding met de aarde en dieren

Zien, transformeren & evolueren

Kundalini NRGY Awakening draagt bij aan het ontwakingsproces, een ervaring die allesomvattend is met zowel hoogte- als dieptepunten. Wanneer we meer ‘verlichting’ ervaren, met gevoelens van gelukzaligheid en extase, komen tegelijkertijd schaduwwerk en onverwerkte emoties naar boven.

Deze twee aspecten zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden; de groei in geluk (The Joy of being Alive) gaat hand in hand met het onder ogen zien en transformeren van innerlijke patronen en wonden.

Hoe gaat een Kundalini NRGY awakening sessie?

Kom volledig in jouw kracht staan!

Tijdens de sessie lig je ontspannen met gesloten ogen op een yogamat. Je luistert naar de (luidde) muziek en geeft je over aan wat je voelt. Tijdens de sessie zal ik werken in je energieveld maar je af en toe ook aanraken. Zonder verwachtingen jezelf overgeven aan het proces is de sleutel van een sessie. Jouw eigen energie zal op een natuurlijke manier openen, een manier die bij jou past en wat jij aan kan. Jouw lichaam weet de weg.

Een Kundalini NRGY awakening sessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Studio NRGY facilitator: Lizette van de Weerd.

Het ontwaken van je Kundalini energie is een geleidelijk proces van zelfontdekking en groei. Het gaat in fases en vereist overgave, moed en bereidheid. Maar echt begrepen wordt het vaak pas wanneer het ervaren is.

Vaak zijn er yogamatten en dekentjes aanwezig maar voel je vrij om je eigen spulletjes mee te nemen. Draag comfortabele en warme kleding in laagjes. Je kan tijdens de Kundalini NRGY sessie temperatuursverschillen ervaren, het is fijn om hierop voorbereid te zijn.

Vooraf wordt gevraagd om niet te zwaar te eten. Zo is je lichaam niet bezig met het verteren van eten, maar kan het zich concentreren op de energie.

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar zijn op het moment van deelnemen aan de Kundalini NRGY sessie. Heb je ernstige hartklachten, last van psychoses of epilepsie? Dan kun je helaas niet meedoen aan deze NRGY experience.

Mensen met depressie/ angststoornissen zijn welkom. Kundalini NRGY sessies kunnen een positieve uitwerking hebben hierop. Wel kunnen antidepressiva of angstremmers de effecten van de Energy onderdrukken en voor een verminderde sensatie kan zorgen.

Vaak komen mensen terecht op de Kundalini NRGY sessie met een onverklaarbare drang om er te zijn. Dit is een signaal dat ze klaar zijn om naar een hoger bewustzijn te gaan. Mensen die hier niet klaar voor zijn hebben vaak weinig interesse in deelnemen.

Dit is heel persoonlijk. Ik adviseer om minstens 3 Kundalini NRGY sessies te doen omdat de eerste Kundalini NRGY sessie vaak slechts een kennismaking is. Hoe vaker je je overgeeft en blootstelt aan de energie hoe diepgaander de veranderingen in jezelf zullen zijn.

Er wordt geadviseerd om ongeveer een week tussen 2 sessies te laten om voldoende te kunnen integreren. Dit is echter geen harde regel. Voel vooral zelf hoeveel integratietijd jij nodig hebt. Voor sommigen is dit 5 dagen, voor anderen is dit een maand.

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie (KAP)

Studio NRGY sessies

Bij Studio NRGY bieden we een aantal verschillende NRGY sessies aan. Elke sessie kent zijn eigen aanpak en methode. Bij elke sessie wordt er gewerkt met jouw levensenergie. Voor welke sessie je ook kiest, er wordt altijd met liefde en aandacht gefaciliteerd.

The Joy of being alive

Awaken the healer within

Sessions with extra’s

New choices create change

Deep dive experience Kundalini NRGY

Kundalini NRGY - The joy of being alive

Reacties van deelnemers

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/circle_left-1.png

Wat een heerlijke ervaring! De warme ontvangst en begeleiding van Lizette maakte dat ik mij veilig voelde en alle energie kon laten stromen. Het was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste keer. Dank je wel, Lizette!

Misha

Soms wordt je precies geleid of voel je aan op welke plek je moet zijn voor een volgende stap in je proces/ontwikkeling. Dit is zo'n plek! Een bijzondere ervaring van overgave en loslaten, precies passend bij wat jou systeem op dat moment aan kan en heel warm en zuiver begeleid door Lizette.

Mariska

Ik hoop niet dat het ergens in de weg ligt, Lizette, maar na de mooie kundalini sessie bij jou was ik honderd kilo ballast kwijt. Opgeruimd van binnen, verbonden met buiten. Een beetje verliefd op alles zweefde ik terug naar huis. Dankjewel en voor wie twijfelt: meemaken!

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring en het was ontzettend bijzonder! Waar ik normaal gesproken wat verlegen en angstig ben kon ik dat nu snel loslaten en voelde ik mij ontspannen. Lizette zorgde voor een bijzonder veilige basis en ik gaf mij over aan wat kwam.

Marieke

Ik heb de KAP sessie als zeer prettig ervaren. Lizette creëerde meteen een veilige setting en gebruikte hele fijne muziek. Ik voelde de energie meteen stromen en durfde mij (door de veilige setting) hieraan over te geven. Dank!

Nilay

Studio NRGY sessies deelnemen en ervaren

Bij Studio NRGY kun je de ‘Kundalini NRGY’ op verschillende manieren ervaren. Of je nu de voorkeur geeft aan een groepssessie, semi-privé, of het samen met vrienden en vriendinnen wilt beleven, de keuze is aan jou. Als je de voorkeur geeft aan een meer intieme privé-omgeving voor het Kundalini-ontwakingsproces, bieden we ook privé sessies aan.
Kies de setting die het beste bij jou past en ontdek de transformerende kracht van Kundalini NRGY bij Studio NRGY.

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Groepssessie


 • Open class
 • Samen dragen we de energie
 • De kracht van een groep
 • Delen van ervaringen
 • Laagdrempelig

55.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Semi-privé sessie


 • Kleine en intieme setting
 • Maximaal 7 personen
 • Meer persoonlijke aandacht
 • Meer ruimte voor jou
 • Ook eigen groepen mogelijk

77.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Privé sessie


 • Op afspraak
 • 1 of 2 personen
 • Één op één begeleiding
 • Ruimte voor verhaal
 • Locatie is bespreekbaar

215.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-003-manipura.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-002-swadhisthana.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-006-ajna.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-005-vishuddha.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-004-anahata.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-007-sahasrara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png