Inner NRGY

Inner NRGY is een energetische ervaring die je begeleidt naar een verhoogde staat van bewustzijn. Energetisch werk, muzikale golven en aanrakingen worden samengebracht om een samenhangende stroom van energie te bevorderen.

De unieke mix van deze elementen resulteert in een krachtige synergie die de algehele ervaring versterkt. Terwijl je opgaat in de muziek en de impact van de energie voelt, word je je bewust van een grotere energie die door je lichaam stroomt en je volledige wezen doordringt.

Met elke golf van energie, elke muzikale klank en elke aanraking kom je dieper in een staat van overgave, waar ontspanning, activering, bewustzijnsverruiming en trance samenkomen.

Waves of infinity

De integratie van muziek, geluid, aanraking en een veld van intelligente energie biedt een diepgaande ervaring voor zowel de hersenen als het lichaam. In deze staat ervaren deelnemers vaak toestanden die lijken op REM-slaap terwijl ze wakker zijn, en de hersenen worden beïnvloed op manieren die verhoogde creativiteit en andere percepties mogelijk maken. De grenzen tussen het bewuste en onbewuste vervagen, wat leidt tot een dieper begrip van zowel onszelf als de wereld om ons heen.

“The greatest healing wisdom comes from within. The Source of energy is infinite, it is free and it lasts for all eternity. We are all the source.” Pi Villaraza.

De muziek tijdens Innerlijke Energie fungeert als een katalysator en brengt de geest in een staat van flow, waar gedachten en emoties moeiteloos in elkaar overvloeien. De zachte of stimulerende aanraking van je facilitator dient als een aardende kracht, waar je steun uit kunt halen, en de aanrakingen helpen de energie vrijelijk te laten stromen.

Voor vragen of meer informatie over onze ‘Inner NRGY sessies’ kan je ons online contactformulier gebruiken.

Online reserveren

Inner NRGY sessie

Bekijk ook onze agenda met alle NRGY sessies

Sociale media

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie Vishuddha chakra

Wat zijn de voordelen van Inner NRGY?

Inner NRGY is een transformerende reis die je in staat stelt om hun eigen innerlijke wijsheid en helende vermogens aan te boren. Met voortdurende blootstelling helpt Inner NRGY blokkades en energetische onevenwichtigheden in lichaam, geest en ziel los te laten.

Ervaringen die veelvuldig voorkomen bij Inner NRGY:
 • Heldere waarneming, beelden, dromen en visioenen
 • Spiritueel ontwaken
 • Herstel van het fysieke lichaam
 • Loslaten van emoties en (lang vastgehouden) trauma’s
 • Helder worden van het levenspad
 • Boodschappen ontvangen
 • Makkelijker beslissingen nemen
 • Openen (boven)natuurlijke vermogens
 • Herinneren van onze heelheid en eenheid
 • Bewegingen van het lichaam op mysterieuze manieren
 • Kundalini ontwakening

Hoe gaat een Inner NRGY sessie?

Tijdens de sessie lig je ontspannen met gesloten ogen op een yogamat. Je luistert naar de (luidde) muziek en geeft je over aan wat je voelt. Tijdens de sessie zal ik werken in je energieveld maar je af en toe ook aanraken. Zonder verwachtingen jezelf overgeven aan het proces is de sleutel van een sessie.

Een Inner NRGY sessie duurt gemiddeld 2 tot 2,5 uur.

Inner NRGY is geïnspireerd door de leer, wijsheid en ervaringen met Innerdance en haar oprichter Pi Villaraza.

Vaak zijn er yogamatten en dekentjes aanwezig maar voel je vrij om je eigen spulletjes mee te nemen. Draag comfortabele en warme kleding in laagjes. Je kan tijdens de Inner NRGY sessie temperatuursverschillen ervaren, het is fijn om hierop voorbereid te zijn.

Vooraf wordt gevraagd om niet te zwaar te eten. Zo is je lichaam niet bezig met het verteren van eten, maar kan het zich concentreren op de energie.

Deelnemers dienen minimaal 18 jaar zijn op het moment van deelnemen aan de Inner NRGY sessie. Heb je ernstige hartklachten, last van psychoses of epilepsie? Dan kun je helaas niet meedoen aan deze NRGY experience.

Mensen met depressie/ angststoornissen zijn welkom. Inner NRGY sessies kunnen een positieve uitwerking hebben hierop. Wel kunnen antidepressiva of angstremmers de effecten van de Energy onderdrukken en voor een verminderde sensatie kan zorgen.

Vaak komen mensen terecht op de Inner NRGY met een onverklaarbare drang om er te zijn. Dit is een signaal dat ze klaar zijn om naar een hoger bewustzijn te gaan. Mensen die hier niet klaar voor zijn hebben vaak weinig interesse in deelnemen.

Dit is heel persoonlijk. Ik adviseer om minstens 3 Inner NRGY sessies te doen omdat de eerste Inner NRGY sessie vaak slechts een kennismaking is. Hoe vaker je je overgeeft en blootstelt aan de energie hoe diepgaander de veranderingen in jezelf zullen zijn.

Er wordt geadviseerd om ongeveer een week tussen 2 Inner NRGY sessies te laten om voldoende te kunnen integreren. Dit is echter geen harde regel. Voel vooral zelf hoeveel integratietijd jij nodig hebt. Voor sommigen is dit 5 dagen, voor anderen is dit een maand.

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie

Studio NRGY sessies

Bij Studio NRGY bieden we een aantal verschillende NRGY sessies aan. Elke sessie kent zijn eigen aanpak en methode. Bij elke sessie wordt er gewerkt met jouw levensenergie. Voor welke sessie je ook kiest, er wordt altijd met liefde en aandacht gefaciliteerd.

The Joy of being alive

Awaken the healer within

Sessions with extra’s

New choices create change

Deep dive experience Kundalini NRGY

Kundalini NRGY - The joy of being alive

Reacties van deelnemers

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/circle_left-1.png

Wat een heerlijke ervaring! De warme ontvangst en begeleiding van Lizette maakte dat ik mij veilig voelde en alle energie kon laten stromen. Het was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste keer. Dank je wel, Lizette!

Misha

Soms wordt je precies geleid of voel je aan op welke plek je moet zijn voor een volgende stap in je proces/ontwikkeling. Dit is zo'n plek! Een bijzondere ervaring van overgave en loslaten, precies passend bij wat jou systeem op dat moment aan kan en heel warm en zuiver begeleid door Lizette.

Mariska

Ik hoop niet dat het ergens in de weg ligt, Lizette, maar na de mooie kundalini sessie bij jou was ik honderd kilo ballast kwijt. Opgeruimd van binnen, verbonden met buiten. Een beetje verliefd op alles zweefde ik terug naar huis. Dankjewel en voor wie twijfelt: meemaken!

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring en het was ontzettend bijzonder! Waar ik normaal gesproken wat verlegen en angstig ben kon ik dat nu snel loslaten en voelde ik mij ontspannen. Lizette zorgde voor een bijzonder veilige basis en ik gaf mij over aan wat kwam.

Marieke

Ik heb de KAP sessie als zeer prettig ervaren. Lizette creëerde meteen een veilige setting en gebruikte hele fijne muziek. Ik voelde de energie meteen stromen en durfde mij (door de veilige setting) hieraan over te geven. Dank!

Nilay

Studio NRGY sessies deelnemen en ervaren

Bij Studio NRGY kun je de ‘Kundalini NRGY’ op verschillende manieren ervaren. Of je nu de voorkeur geeft aan een groepssessie, semi-privé, of het samen met vrienden en vriendinnen wilt beleven, de keuze is aan jou. Als je de voorkeur geeft aan een meer intieme privé-omgeving voor het Kundalini-ontwakingsproces, bieden we ook privé sessies aan.
Kies de setting die het beste bij jou past en ontdek de transformerende kracht van Kundalini NRGY bij Studio NRGY.

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Groepssessie


 • Open class
 • Samen dragen we de energie
 • De kracht van een groep
 • Delen van ervaringen
 • Laagdrempelig

55.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Semi-privé sessie


 • Kleine en intieme setting
 • Maximaal 7 personen
 • Meer persoonlijke aandacht
 • Meer ruimte voor jou
 • Ook eigen groepen mogelijk

77.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/icon-flower-000-logo.png

Privé sessie


 • Op afspraak
 • 1 of 2 personen
 • Één op één begeleiding
 • Ruimte voor verhaal
 • Locatie is bespreekbaar

215.-

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-003-manipura.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-002-swadhisthana.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-006-ajna.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-005-vishuddha.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-004-anahata.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-007-sahasrara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png