Over ons

Studio NRGY & Lizette

Een studio is een kamer die dient als 'leefruimte of verblijfsruimte' Ik bied jou graag de ruimte om jouw eigen levensenergie (weer) te ervaren. Een ruimte waar de NRGY welkom is, een ruimte waar iedereen welkom is. Inmiddels wordt er ook al gedroomd over een eigen studio (locatie).

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/12/slider_lizette_2_hands_look_left.png
Studio NRGY kundalini NRGY awakening process

Over Studio NRGY

Een ‘thuis’ waar al mijn gefaciliteer een plek krijgt om aan te kunnen bieden. Dat het een thuis mag zijn waar jij mag loslaten en herinneren wie je in essentie bent.

De diepere jij, je geest, ziel en essentie...
  • Everything is Energy
  • Everything you need is already inside you
  • Once you love ourself, everything will flow to you naturally

Studio NRGY sessies en evenementen

De meeste sessies worden in Yoga House in Arnhem gegeven. Een sfeervolle en prettige ruimte in Arnhem op loopafstand van station Arnhem Velperpoort. Wil je een sessie organiseren in jouw eigen yogastudio of andere wensen? Neem contact op. Ik bespreek het graag met je.

Over mij, Lizette

Een dikke vette JA. Dat voelde ik toen Kundalini NRGY op mijn pad kwam! Het was liefde op het eerste gevoel, als thuiskomen.  Het geven van sessies kon dan ook niet uitblijven. Ik geloof dat de mensheid klaar is voor deze groei in bewustzijn. We mogen ontwaken en in onze kracht gaan staan. Het is tijd om de ‘Joy of being alive’ te ervaren!

Ik ben veel dank verschuldigd aan Nadia van Raam en de Nadia Rama NRGY School. Ik ben dan ook trots nog altijd nauw verbonden te mogen zijn aan de NRGY school.

Samen te groeien in bewustwording

Wat mij drijft is samen ontwikkelen. Samen tot een betere samenleving komen, door mensen in hun kracht te zetten en samen te groeien in bewustwording. Het onzichtbare voelbaar (en bespreekbaar) maken. Ik voel mij goed in de rol van facilitator, (van Latijn facilitaire – vergemakkelijken, vereenvoudigen), iemand die de (rand)voorwaarden schept en onderhoudt waaronder zowel collectieve als individuele helings- en veranderingsprocessen op gang kunnen komen.

Ik doe dat door een veilige sfeer te creëren waar iemand zich durft over te geven aan wat zich wil aandienen. Samen het ongemak omarmen en ontdekken wat er mag zijn.

Naast NRGY facilitator werk ik als facilitator voor teams bij organisatieveranderingen bij Intens.

Ik ben moeder, zusje, vriendin en een enorme liefhebber van thee. Ik schrijf boodschappenbriefjes die ik vervolgens thuis laat liggen. Kom vaak net op tijd, kan goed voelen en ben een positieve denker.

Je bent zo welkom!

Studio NRGY Kundalini Awakening sessie (KAP)

Studio NRGY sessies

Bij Studio NRGY bieden we een aantal verschillende NRGY sessies aan. Elke sessie kent zijn eigen aanpak en methode. Bij elke sessie wordt er gewerkt met jouw levensenergie. Voor welke sessie je ook kiest, er wordt altijd met liefde en aandacht gefaciliteerd.

The Joy of being alive

Awaken the healer within

Sessions with extra’s

New choices create change

Deep dive experience Kundalini NRGY

Kundalini NRGY - The joy of being alive

Reacties van deelnemers

https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/circle_left-1.png

Wat een heerlijke ervaring! De warme ontvangst en begeleiding van Lizette maakte dat ik mij veilig voelde en alle energie kon laten stromen. Het was mijn eerste, maar zeker niet mijn laatste keer. Dank je wel, Lizette!

Misha

Soms wordt je precies geleid of voel je aan op welke plek je moet zijn voor een volgende stap in je proces/ontwikkeling. Dit is zo'n plek! Een bijzondere ervaring van overgave en loslaten, precies passend bij wat jou systeem op dat moment aan kan en heel warm en zuiver begeleid door Lizette.

Mariska

Ik hoop niet dat het ergens in de weg ligt, Lizette, maar na de mooie kundalini sessie bij jou was ik honderd kilo ballast kwijt. Opgeruimd van binnen, verbonden met buiten. Een beetje verliefd op alles zweefde ik terug naar huis. Dankjewel en voor wie twijfelt: meemaken!

Jeroen

Dit was mijn eerste ervaring en het was ontzettend bijzonder! Waar ik normaal gesproken wat verlegen en angstig ben kon ik dat nu snel loslaten en voelde ik mij ontspannen. Lizette zorgde voor een bijzonder veilige basis en ik gaf mij over aan wat kwam.

Marieke

Ik heb de KAP sessie als zeer prettig ervaren. Lizette creëerde meteen een veilige setting en gebruikte hele fijne muziek. Ik voelde de energie meteen stromen en durfde mij (door de veilige setting) hieraan over te geven. Dank!

Nilay
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-003-manipura.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-002-swadhisthana.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-006-ajna.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-005-vishuddha.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-004-anahata.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-007-sahasrara.png
https://studionrgy.nl/wp-content/uploads/2023/11/scroll-chakras-001-muladhara.png